Nyheter 2016

Vinterhögtidsdagen
Stadsbudskårens vinterhögtidsdag firades i Västsvenska Handelskammarens alldeles nya lokaler vid Gamla Ullevi. Direktör Johan Trouve berättade om sitt företag som har 2700 medlemsföretag i Västsverige. Medlemmarna ställer stora krav på Handelskammaren och vill ha service och assistans inom många områden. Johan visade runt i lokalerna och var mycket stolt över hur man valt inredning och kontorsutrustning från olika medlemsföretag. Kvällen avslutades med visning av bilder hur Göteborg skall utvecklas under de närmaste 20 åren.

Invigning av Jul på Liseberg
Uppdraget på Liseberg är traditionsenligt att dela ut pepparkakor till alla premiärbesökare när Liseberg inviger sin JUL. Detta är ett populärt och mycket trevligt arbetspass där det gäller att med pepparkakornas hjälp göra besökarna snälla och glada.

Bok & Bibliotek
Under den 31:a upplagan av Bokmässan hade Stadsbudskåren i uppdrag att informera och dela ut mässkataloger till besökarna. Stadsbuden var placerade utanför stora entren och hade många tillfällen till spännande samtal med alla bokälskare.

Vårhögtidsdagen
Vårhögtidsdagen 2016 med stipendieutdelning firades på Royal Bachelors Club.

Uppdrag för Liseberg
Vid Lisebergs Vårinvigning hade Stadsbudskåren åter ett mycket populärt uppdrag. Alla besökare skulle från öppningsögonblicket och så länge lagret räckte förses med lördagsgodis i form av Dumlekolor.