Hem Aktualiteter Om oss Verksamheten Stipendier Historik Kontakt
sbk_logo.jpg

Stipendiater genom tiderna

Under åren 1971-2014 har vi delat ut
över en miljon kronor till ett stort antal bidragsmottagare och stipendiater.

2016

vinterhögtidsdagen

Stadsbudskårens vinterhögtidsdag firades i Västsvenska Handelskammarens alldeles nya lokaler vid Gamla Ullevi. Direktör Johan Trouve berättade om sitt företag som har 2700 medlemsföretag i Västsverige. Medlemmarna ställer stora krav på Handelskammaren och vill ha service och assistans inom många områden. Johan visade runt i lokalerna och var mycket stolt över hur man valt inredning och kontorsutrustning från olika medlemsföretag. Kvällen avslutades med visning av bilder hur Göteborg skall utvecklas under de närmaste 20 åren.

.
INVIGNING AV JUL PÅ LISEBERG

Uppdraget på Liseberg är traditionsenligt att dela ut pepparkakor till alla premiärbesökare när Liseberg inviger sin JUL. Detta är ett populärt och mycket trevligt arbetspass där det gäller att med pepparkakornas hjälp göra besökarna snälla och glada.
BOK&BIBLIOTEK

Under den 31:a upplagan av Bokmässan hade Stadsbudskåren i uppdrag att informera och dela ut mässkataloger till besökarna. Stadsbuden var placerade utanför stora entren och hade många tillfällen till spännande samtal med alla bokälskare.vårhögtidsdagen

Vårhögtidsdagen 2016 med stipendieutdelning firades på Royal Bachelors Club.UPPDRAG FÖR LISEBERG

Vid Lisebergs Vårinvigning hade Stadsbudskåren åter ett mycket populärt uppdrag. Alla besökare skulle från öppningsögonblicket och så länge lagret räckte förses med lördagsgodis i form av Dumlekolor.


Skriv in det du vill söka efter här:

symbol.gif


STADSBUDSKÅREN I GÖTEBORG


Vårt motto:
MED GLÄDJE HJÄLPA ANDRA! 

Anlita oss i Stadsbudskåren och förgyll ett jubileum, en invigning, utställning, kongress, mässa eller tillställning av privat natur. Läs mer om allt det vi kan åta oss»